Silvia bereikt bijzondere mijlpaal

Door: Tanja Brouwer
24-04-2020

Sylvie van Barnveld is ontzettend trots op zichzelf. De vrouw gebruikte enkele maanden geleden nog veel alcohol, maar is nu precies negen maanden clean! De ex-vrouw van Raymond van Barneveld staat stil bij die knappe mijlpaal.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koffie en water

Op haar Instagram, waar ze haar meisjesnaam ‘Walraven’ gebruikt post ze een afbeelding waar de tekst ,,Doe de dingen in het leven op de manier dat het goed voel in je eigen hart… En wees trots op wat je bereikt… Kritiek krijg je toch wel”, op staat. Daarbij schrijft ze zelf: Goedemorgen! vandaag 9 maanden clean. een watertje en koffie smaakt nog steeds prima.”

Eerder vertelde de vrouw dat haar alcoholverslaving ontstond nadat ze werd afgeperst. Er werd gedreigd een sekstape van Raymond en een andere vrouw online te zetten. Net toen het weer beter met haar ging kreeg ze de schrik van haar leven toen ze werd overvallen in haar eigen huis. Ze kreeg een pistool tegen haar hoofd en ondervond lang psychische gevolgen van die heftige gebeurtenis. Gelukkig heeft ze zich nu herpakt.

Uit de rest van haar Instagram blijkt ook dat het goed gaat met haar. Ze is veel aan het bewegen en deelt haar vooruitgang met haar volgers. Daarnaast heeft ze, net zoals haar ex-man, weer het geluk in de liefde gevonden.

Meer DenD