Simon Cowell gaat trouwen!

Door: Kees van der Made
12-01-2022

Simon Cowell gaat trouwen met zijn vriendin Lauren Silverman. De beginjaren van hun relatie waren tumultueus…

Simon Cowell en Lauren Silverman kennen elkaar sinds 2004. Wanneer het paar uiteindelijk een stelletje werd is niet helemaal bekend, mede omdat Simon Cowell in de eerste instantie een affaire had met Silverman. Ze was immers nog getrouwd met Andrew Silverman. Het huwelijk van de Silvermans was in 2013 eindelijk verbroken toen Lauren zwanger was van Cowell. Cowell zei eerder over de affaire tegen Page Six: ,,Dat is niet iets waar ik trots op ben of wilde laten gebeuren, als je spreekt over het pijn doen van iemand. Het gebeurde gewoon.”

,,Ze adoreren elkaar”

Nu is er goed nieuws tussen het paar Cowell-Silverman. Hij heeft haar namelijk ten huwelijk gevraagd, en zij zei ja! Dat bevestigt een bron aan People Magazine. Het aanzoek zou op kerstavond zijn gedaan tijdens een reis naar Barbados: ,,Ze zijn al lang samen en adoreren elkaar, dus het is geen grote verrassing voor hun vrienden”, vertelde de bron aan People.

Echte test

Volgens Simon Cowell was de corona-uitbraak de échte test: ,,Net zoals iedereen waren we voor lange tijd in lockdown en dat is wanneer je je realiseert of je elkaars gezelschap nou écht waardeert. Dat deden wij”, zei Cowell tegen de Daily Mail.

Meer DenD