‘Simon Cowell heeft affaire met Mel B’

Door: DitjesenDatjes
07-05-2020

Simon Cowell en voormalig Spicegirl Mel B werken al jaren intiem met elkaar samen omdat ze allebei jurylid zijn bij America’s Got Talent. Volgens de geruchten zijn ze onlangs alleen iets te intiem geweest. Simon ontkent alle roddels, ondanks dat zijn vriendin Lauren Silverman denkt dat het waar is.

‘Charmismatische man’

Silverman besloot het er niet bij te laten zitten en stuurde een aantal vernietigende berichten naar Mel B, en dat terwijl Simon blijft ontkennen ooit het bed te hebben gedeeld met de voormalig Spicegirl. Ook insiders denken dat het enkel geruchten zijn. ,,Simon kan het overduidelijk goed vinden met Mel en zijn andere vrouwelijke collega’s, maar meer dan dat is er niet. Nooit geweest”, zei de bron tegen The Sun.

Toch is Lauren ervan overtuigd dat Simon haar niet trouw is. Wat er mede mee te maken zou hebben is het feit dat Simon in hun zevenjarige relatie nog nooit op zijn knieën is gegaan voor Lauren, ondanks dat ze een kind samen hebben. Ook ziet Lauren zelf in dat Simon erg gewild is door vrouwen. ,,De arme Lauren bewondert Simon maar is ook achterdochtig door alle vrouwelijke aandacht die hij krijgt. Hij is zo charismatisch”, zegt een insider.

Zijn het inderdaad geruchten of is het Simon gelukt zijn charisma in te zetten om iedereen te overtuigen dat hij geen affaire heeft met Mel B?

Meer DenD