Simon Cowell ongeneeslijk ziek? ‘Wil laatste tijd met familie doorbrengen’

Simon Cowell ongeneeslijk ziek?
Door: Charlotte Wijnen
01-11-2021

Het lijkt niet goed te gaan met Simon Cowell. Hij is voorlopig gestopt met werken om ‘de laatste tijd met familie door te brengen’. Een zwaar ongeluk van een jaar geleden lijkt daarin een grote rol te spelen, maar er lijkt nog meer aan de hand te zijn.

Stoppen met werken

Simon Cowell, bekend als jurylid van verschillende talentenshows, heeft ervoor gekozen om zich terug te trekken uit de jury van de aankomende ITV-musicalspelshow ‘Walk The Line’.

Nadat de stekker eerder dit jaar uit the X Factor was getrokken, zou Simon zijn terugkeer maken in de nieuwe show. Maar een bron vertelt aan The Sun dat er zorgen zijn over de gezondheid van Simon waardoor hij besloten heeft terug te treden als jurylid.

Ongeluk

In augustus vorig jaar was Simon betrokken bij een ongeval met een elektrische fiets waardoor hij zijn rug brak. Hij moest een operatie van zes uur ondergaan. ,,Ik wist dat ik mijn rug had gebroken op het moment dat ik landde. Het was heel pijnlijk”, vertelde Simon destijds. ,,Toen ik de röntgenfoto zag, zag ik dat mijn ruggengraat bijna helemaal aan stukken was.”

Simon zou nog altijd last hebben van het ongeluk en wil meer tijd doorbrengen met zijn partner Lauren Silverman en hun zevenjarige zoontje Eric.

Meer aan de hand?

Fans denken echter dat er meer aan de hand is. Zij maken zich al enige tijd zorgen om het jurylid en denken dat hij een beroerte heeft gehad. Dit lijkt voort te komen uit waargenomen veranderingen in zijn gezicht.

Andere fans stellen echter dat Simon er anders uitziet omdat hij ongeneeslijk ziek zou zijn. Volgens The People zijn meerdere familieleden van het jurylid overleden aan longkanker. Simon heeft eerder toegegeven dat hij als achtjarig jongetje begon met roken en niet van plan was daarmee te stoppen.

Meer DenD