Simon en Annemarie Keizer in tranen na nemen moeilijke beslissing

Simon en Annemarie
Door: Lies Jansen
24-05-2020

Zanger Simon Keizer had samen met zijn vrouw Annemarie een fantastisch jaar op de planning staan. Het koppel zou namelijk een enorme droom uit laten komen. De twee droomden al langer van een reis om de wereld te maken in ‘slechts’ drie maanden. Iets waar ze dit jaar dan eindelijk aan begonnen. Een moeilijke beslissing voor het stel, maar ze zijn door het Coronavirus genoodzaakt terug te keren naar Nederland. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat gaat niemand ons ooit afpakken’

In een laatste vlog die de zanger plaatste op YouTube waren de verdrietige beelden van het moeilijke besluit te zien. De reis zou drie maanden duren, maar wordt nu eerder afgekapt. Een aantal bijzondere plekken hebben ze echter al wel bezocht. Zuid-Afrika, Singapore, Thailand, Japan en Australië kunnen ze al van hun lijstje afstrepen. Het stel is dankbaar voor de afgelopen zes weken en zijn blij dat ze zorgeloos hebben kunnen genieten. ,,Dat gaat niemand ons ooit afpakken”, vertelt Annemarie in de vlog.

Onzekerheid over terugreis

Wanneer het stel weer naar Nederland komt, is nog niet bekend. ,,Wij proberen onze reisagent te bereiken”, is de update van Simon in zijn vlog. 

Meer DenD