‘Simon Keizer emigreert naar Ibiza’

Simon vlucht weg uit Volendam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl heel Volendam feestviert op de jaarlijkse kermis, heeft Simon zijn spullen gepakt voor een vakantie op Ibiza. De zanger heeft er onlangs een huis gekocht en heeft grootse plannen. Na de laatste shows met Nick, zou Simon van plan zijn te emigreren.

De Volendamse kermis is een groot feest dat niemand in het dorp wil missen. Toch heeft Simon ervoor gekozen om dit jaar zijn gezicht niet te laten zien. Samen met zijn gezin is hij vertrokken naar Ibiza, waar hij een tijdje geleden een huis heeft gekocht.

Verhuizen naar Ibiza

Waar het huis precies staat is niet bekend, maar op foto’s die het gezin eerder deelde op Instagram is te zien dat ze dichtbij de stad Sant Antoni de Portmany verbleven. Volgens Juicechannel heeft de zanger de woning in ieder geval om een reden gekocht. ,,Hij is van plan om na het Nick en Simon verhaal te gaan verhuizen met zijn gezin naar het eiland”, meldt het kanaal op Instagram.

Minnaressen Simon

Op het eiland is het gezin verlost van alle verhalen die in Nederland de ronde doen. De afgelopen tijd klapt de ene na de andere minnares van Simon uit de school, iets wat ongetwijfeld zijn vouw Annemarie ook bezighoudt. Hoewel eerder werd vermoed dat Annemarie niets van de verhalen geloofde, blijkt dat toch anders te liggen.

Annemarie wél op de hoogte?

Volgens Juicechannel is Annemarie er namelijk wél van op de hoogte dat haar man vreemdgaat. ,,Wel gaat dit over de periode voordat ze kinderen hadden. Volgens de bron liep de relatie tussen de twee op dat moment niet zo lekker en leefde ze veel langs elkaar heen. Annemarie is dus achter het chatten met andere dames gekomen en heeft Simon uiteindelijk vergeven”, aldus het kanaal.

Het kan dan ook niet anders dat Annemarie óók op de hoogte is van de recente verhalen. ,,Waarschijnlijk heeft ze Simon daar dit keer ook voor vergeven en hoopt ze volgend jaar rustig te gaan wonen op Ibiza.”

Tags

Annemarie KeizeremigratieNick & SimonSimon Keizer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie