‘Simon Keizer ging vreemd met vrouw van Nick’

Simon had affaire met vrouw van Nick
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Guido Weijers heeft in zijn oudejaarsconference een wel héél pikant gerucht over Nick & Simon naar buiten gebracht. Volgens de cabaretier is Simon Keizer vreemdgegaan met Kirsten Schilder, de vrouw van Nick.

Na alle verhalen dat Simon Keizer zijn vrouw Annemarie zou hebben bedrogen, maakten Nick & Simon eind augustus bekend dat ze uit elkaar gaan als duo. Eerder vroeg Eva Jinek of de overspelgeruchten iets te maken hadden met de breuk, maar dat werd door zowel Nick als door Simon ontkend.

Pikante onthulling

Maar afgelopen weekend kwam er opeens een pikante onthulling aan het licht. Guido Weijers verzorgde de oudejaarsconference van 2022 en als het gaat over de ‘juice’ van het afgelopen jaar, haalt hij de breuk tussen Nick & Simon aan. ,,Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan!”

Wat was er volgens Guido aan de hand? ,,Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet”, vertelt hij. Het is niet duidelijk of de cabaretier over meer informatie beschikt of dat hij een twist aan de roddels geeft om het beter aan te laten sluiten bij zijn grap. ,,De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar”, grapt hij.

Tags

GERUCHTGUIDO WEIJERSNICK & SIMONNICK SCHILDEROUDEJAARSCONFERENCESIMON KEIZERVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck