Simon Keizer perplex: ‘dit is niet normaal’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vanwege grote belangstelling hebben Nick & Simon nóg een concert voor hun afscheidstournee aangekondigd. De Volendamse muzikanten hebben na hun bekendmaking om te stoppen als duo onthult dat het extra concert plaatsvindt op 6 april in Rotterdam Ahoy.

,,Nu of ooit…. Wij stoppen als muzikaal duo”, schrijven Nick en Simon vrijdag in een Instagram-post. Na zeventien jaar vinden de twee het blijkbaar wel welletjes geweest. Na de bekendmaking van hun laatste tournee “Nu of Ooit”, waren de concerten van Nick & Simon rap uitverkocht.

Onverwacht

Snel volgde er een aankondiging van een extra concert op 7 april die, net als de drie voorgaande concerten, ook binnen een aantal uren was uitverkocht. Voor concert nummer vijf dat vandaag bekend is gemaakt, houdend op 6 april, zijn er ook niet veel kaarten meer over.

,,Dit is toch niet normaal”, schrijft Simon op zijn Instagram Stories, duidend op het onverwachte succes van hun afscheidstournee.

De Volendammers staan volgend jaar in april maar liefst vijf keer in Ahoy. De laatste show van het duo staat op maandag 10 april. Vóór de reeks concerten in Rotterdam geven Nick & Simon nog drie shows in Alkmaar, Hengelo en Zwolle.

Tags

NICK EN SIMONNICK SCHILDERSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck