Simon Keizer sluit zich af van social media

Simon Keizer gaat offline?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In plaats van zich te focussen op zijn zangcarrière, gaat Simon Keizer het over een andere boeg gooien. Volgens geruchten gaat hij een nieuw programma presenteren, waar hij zich volledig gaat afsluiten van social media.

Simon is de afgelopen tijd vaak het gesprek van de dag geweest. Uiteraard vanwege de breuk met Nick Schilder, maar ook omdat hij zijn vrouw Annemarie zou bedriegen. Simon zou achter haar rug om contact hebben met meerdere vrouwen.

Twijfels

De vrouwen vertelden dat ze Simon hebben leren kennen via een camsite. ,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames. Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was”, zo meldde Juicechannel al eerder.

Maar gelukkig voor Simon lijkt Annemarie niks te geloven van deze geruchten. ,,De Volendamse bronnen melden ons dat Annemarie zegt dat zij Simon op zijn woord gelooft over de cheat verhalen”, schreef het kanaal. ,,Toch denken ze dat Annemarie ergens wel aan zijn geloofwaardigheid twijfelt en dat ze hier zeker wel eens een woordenwisseling over hebben gehad met z’n tweeën.”

Afsluiten van social media

Ongetwijfeld zal Simon zich moeten bewijzen en de eerste stap lijkt hij al te hebben gezet. Volgens juicekanaal Realityfbi gaat hij een nieuw programma presenteren waar hij zich volledig gaat afsluiten van social media. Het zou gaan om een programma waar BN’ers zichzelf 24 uur lang moeten vermaken zonder telefoon en televisie.

,,Hoe de BN’er die 24 uur invult, wordt door Simon van een afstand bekeken”, meldt het kanaal. ,,Een pilot heeft inmiddels al plaatsgevonden.”

Tags

Nick SchilderSimon Keizer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie