Simon Keizer vormt duo met deze zanger!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Simon Keizer heeft voor het eerst sinds de breuk met Nick Schilder iets van zich laten horen op muzikaal vlak. Hij heeft samen met niemand minder dan Paul de Leeuw een nieuw nummer uitgebracht.

Simon en Paul hebben vrijdag bekendgemaakt dat ze een nieuw nummer hebben uitgebracht. De single ‘Het Komt Wel Goed’ is nu overal te beluisteren. Het is het eerste nummer dat Simon heeft uitgebracht sinds de breuk met Nick Schilder, die al wel een nieuwe weg in is geslagen.

Nieuwe plaat

Paul de Leeuw maakt de samenwerking bekend op zijn Instagram. ,,We hebben een nieuwe plaat! Het Komt Wel Goed is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op. We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat het mooi vindt! Liefs, Paul en Simon”, schrijft hij.

Nick & Simon

Op 26 augustus 2022 maakten Nick & Simon bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. De geruchtenmolen draaide na de breuk vol op. Nick zou klaar zijn met Simon omdat hij zijn vrouw zou bedriegen, de twee zouden ruzie hebben gekregen, noem het maar op. Zelf hielden ze altijd vol dat ‘de lol weg was’ en dat ze absoluut geen ruzie hebben.

Nick Schilder

Nick liet al veel eerder wat van zich horen op muzikaal vlak. Hij bracht als eerst het nummer Shatterproof naar buiten en dat werd een groot succes. En ook met zijn tweede nummer Realize scoort hij hoge ogen. Naar eigen zeggen maakt hij nu zijn meest persoonlijke muziek ooit.

Tags

NICK & SIMONNICK SCHILDERPAUL DE LEEUWSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck