Sinterklaas domineert tv-avond

Door: DitjesDatjes
05-12-2018

HILVERSUM – Sint-Nicolaas heeft het maar druk op zijn verjaardag. Hij komt langs in twee tv-shows voordat hij weer afreist naar Spanje. NPO 1 ontvangt Sinterklaas om 20.30 uur, op RTL 4 begint de pakjesavond om 21.30 uur.

Miss Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok en Frank Evenblij presenteren voor BNNVARA ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’ op NPO 1. Dat doen ze voor het eerst. Voorgaande jaren was de presentatie van de jaarlijkse sinterklaasshow bij de NPO in handen van Paul de Leeuw.

In de NPO-show gaan Mark Tuitert, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel, verdeeld over twee teams, de strijd met elkaar aan. Wie weet het meest van van de goedheiligman?

Paul de Leeuw debuteert bij RTL4 met zijn sinterklaasshow ‘Sint & Paul Pakken Uit!’, met een optreden van Anouk. In de show vervult de nieuwe RTL-presentator met de sint ontroerende en grappige wensen van het publiek.

 

BuzzE

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen