Ski-drama voor BZN-bassist Jan Tuijp

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het ene moment was de hele familie gezellig aan het skiën in het Oostenrijkse Flachau. Het volgende moment waren Jan en zijn vrouw Mary met gillende sirene’s onderweg naar het ziekenhuis.

Het weer was prachtig en ook de sneeuw lag er goed bij. Toch is Mary flink hard onderuit gegaan op de skipiste. Zo hard, dat haar arm op meerdere plekken gebroken is. “Ik heb het niet zien gebeuren, ik was de berg al af. Toen mijn schoondochter belde, heb ik direct de lift naar boven genomen. Ik zag in één oogopslag dat Mary ontzettend veel pijn had. Gelukkig waren de hulpdiensten in de buurt en was ze snel in het ziekenhuis”, zegt Jan tegen Story.

Eind

Daar kon het koppel kiezen om de arm gelijk te laten opereren in Oostenrijk, of terug te gaan naar Nederland en daar behandeld worden. Ze kozen voor het laatste. “Dezelfde dag nog zijn we teruggevlogen en kwam er een eind aan onze familievakantie. Nu is het afwachten wanneer Mary wordt geopereerd en hoe snel ze herstelt. Het wrange is dat we helaas opnieuw hebben ervaren hoe dicht geluk en verdriet bij elkaar liggen. Het ene moment waren we nog uitzinnig van geluk en zeiden we hoe blij we waren dat de hele familie bij elkaar was. En het volgende moment ben je op weg naar het ziekenhuis.”

Tags

BZNMARYOOSTENRIJKSKI-ONGELUKSKIËNVROUWWINTERSPORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck