Slachtoffer Andrew vreest voor leven: ‘Ze willen mij het zwijgen opleggen’

Slachtoffer prins Andrew
Door: DitjesenDatjes
11-12-2019

De vrouw die onlangs in een interview beweerde te zijn misbruikt door prins Andrew, Virginia Roberts, vreest voor haar leven. Dat blijkt uit een verontrustende Tweet die ze afgelopen week schreef. Ze laten weten dat veel slechte mensen haar iets aan willen doen.

Zwijgen opleggen

,,Ik maak openbaar dat ik op geen enkele manier suïcidaal ben. Dit heb ik ook verteld aan mijn therapeut en aan mijn huisarts. Als iets mij overkomt, bescherm en help mijn familie. Teveel mensen willen mij voor altijd het zwijgen opleggen”, staat er in de Tweet.
Virginia beweert een van de seksslavinnen van de overleden zakenman Jeffrey Epstein te zijn geweest. Ze was meerdere malen op een van de eilanden van Epstein waar hij feestjes gaf. Door meerdere gasten is ze misbruikt, waaronder door prins Andrew. Daar bleef het niet bij, want nog twee andere keren is ze door de prins misbruikt: een keer in het appartement van Epstein en nog eens in de woning van Ghislaine Maxwell. Maxwell is de ‘hoerenmadam’ die minderjarige meisjes regelde voor rijke zakenmannen.

Foto’s

Hoewel prins Andrew op een aantal foto’s staat samen met Virginia, en de zoon van koningin Elizabeth zelfs op de foto staat met Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell ontkent hij het misbruik. Hij beweert zelfs Virginia nooit ontmoet te hebben of haar ieder geval niet te herinneren.

Wereldwijd krijgt prins Andrew voor het ontkennen van het misbruik en omdat hij geen spijt betuigd. Veel organisaties hebben de samenwerking met Andrew stopgezet en ook heeft hij al zijn koninklijke taken neergelegd.

 

Meer DenD