Slachtoffer woest: ‘Dennis Schouten verzint steekpartij’

Verzint Dennis Schouten betrokkenheid bij incident?
Door: Charlotte Wijnen
06-07-2022

Verschillende media meldden afgelopen weekend dat Dennis Schouten betrokken was geraakt bij een steekpartij. Maar achteraf blijkt dat hij het slachtoffer helemaal niet is. Het échte slachtoffer, dat aangevallen werd met twee keukenmessen, is woest op Dennis.

‘Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’, zo meldden verschillende media afgelopen zaterdag. Dennis reageerde op Instagram dat er ‘niets aan de hand is’, maar dat hij dankbaar is voor alle ‘lieve berichten’. Hij meldde echter niet dat hij het slachtoffer helemaal niet was.

‘Ik ben achttien keer gestoken’

Al snel treedt het echte slachtoffer naar buiten, Freddy Noordman. In gesprek met het AD vertelt hij over de verschrikkelijke avond. Door relatieproblemen was Freddy op zoek naar een eigen woning, maar omdat hij die nog niet had gevonden sliep hij tijdelijk bij een bewoner van het Dorpshuis in Glanerburg, niet wetende wat hem ’s nachts te wachten zou staan.

Freddy lag te slapen toen hij plotseling werd aangevallen. De aanvaller had twee keukenmessen vast. ,,Hij wilde mijn keel doorsnijden, in totaal ben ik achttien keer gestoken”, vertelt Freddy. ,,Ik verloor veel bloed en vluchtte naar de badkamer. Daar probeerde hij nog binnen te komen en sloeg het ruitje stuk. Daardoor raakte hij gewond.”

Levensgevaarlijk

Wat de aanleiding van de aanval was is niet bekend. Volgens bewoners staat de aanvaller echter bekend als een man die af en toe doordraait en verslaafd is aan heroïne en methadon. Een buurman vertelt in het AD dat de man levensgevaarlijk is en dat de bewoners blij zijn dat hij nu weg is.

Woedend op Dennis

Freddy is enorm geschrokken door wat hem overkomen is. Hij is dan ook woedend op Dennis Schouten, die afgelopen weekend via verschillende media de indruk wekte dat hij en zijn broer betrokken waren bij de steekpartij. Het zit Freddy hoog: bij hem zijn de sporen van de aanval nog vers.

Meer DenD