Slecht nieuws voor Yolanthe Cabau?

Yolanthe
Door: Lies Jansen
25-01-2020

Een jaar geleden begon Yolanthe Cabau aan Banana’s&Banana’s, een kinderkledinglijn. Na de vraag wie toch de leuke kleren voor Xess Xava ontwierp, bleek dat niemand minder dan Yolanthe zelf. Vol enthousiasme begon ze met het verkopen van haar ontwerpen. Nu een jaar later lijkt er veel onzeker voor de kledinglijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lege schappen

Op de website van zowel de HEMA als Banana’s&Banana’s, is geen enkel item meer te verkrijgen. Bij Hema was het al bekend dat ze limited editions zouden verkopen, maar dat er op de website zelf nu niks meer in de verkoop is, is opvallend. Een woordvoerder van de HEMA heeft aan Shownieuws laten weten: ,,De huidige collectie is een wintercollectie. Net als bij andere wintercollecties geldt op=op en lopen de artikelen mee in de sale. Op dit moment zijn er nog geen verdere plannen.”

Yolanthe liet tijdens de oprichting van de kledinglijn weten dat het Banana’s&Banana’s ging heten, omdat haar zoontje zo gek is op banen: ,,Hij at in die tijd de hele dag bananen.”

Heftig jaar

Yolanthe heeft een heftige periode achter de rug. In 2019 werd bekend dat het ‘droom’-koppel Yolanthe en Wesley uit elkaar zouden gaan. Er was geen sprake van een definitieve scheiding. Gelukkig voor Yolanthe gaat het onwijs goed met haar en Xess Xava. De twee hebben, op Instagram te zien, een hechte moeder-zoon band en ondernemen veel leuke activiteiten. In Januari waren ze nog met zijn twee aan het skiën.

Meer DenD