Slechte gezondheid prins Philip kan interview Harry en Meghan niet stoppen

Harry Meghan interview
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het interview van Harry en Meghan aan Oprah is nu al omstreden. Verwacht wordt dat het openhartige gesprek een flinke vlek zal achterlaten op de reputatie van het Britse koningshuis. Zelfs de slechte gezondheid van Harry’s opa prins Philip kan het interview niet dwarsbomen…

De eerste beelden van het interview aan Oprah werden gister gepubliceerd. Daarop was onder meer te zien hoe de prins sprak over hun beslissing om het leven als lid van de koninklijke familie de rug toe te keren. Harry noemde het ‘zijn grootste angst’ dat de ‘geschiedenis zich zou herhalen’, en doelde hiermee op wat zijn moeder Diana heeft moeten doorstaan.

Ziekte

Een tweede klap voor de Britse familie, die de afgelopen weken ook inj de ban is van de verslechterde gezondheid van prins Philip. De 99-jarige hertog van Edinburgh ligt al bijna twee weken in het ziekenhuis met een infectie. Voorlopig zal hij in het ziekenhuis blijven en ondergaat tevens een hartonderzoek. De man van koningin Elizabeth heeft al jaren een verslechterde gezondheid.

‘Diplomatieke bom’

De slechte gezondheid van de prins is voor televisiezender CBS geen reden om het interview van Harry en Meghan niet uit te zenden. Ondanks dat verwacht wordt dat het interview de bom bij de Britse royals zal doen laten ontploffen.

De producenten van het interview van Harry en Meghan weigeren zich terg te trekken, vertelt een bron aan The Mirror.

Het is niet bekend of Harry een beroep heeft gedaan op de makers om de uitzending uit te stellen vanwege de gezondheid van zijn 99-jarige grootvader, die gisteren naar een ander ziekenhuis moest worden overgebracht.

Verwacht wordt dat de brutale actie van CBS een ‘diplomatieke bom’ zal doen ontploffen als de gezondheid van prins Philip verslechtert. Volgens de insider wil CBS het interview niet uitstellen vanwege de ‘miljoenen dollars aan advertenties’ die rond het interview zijn verkocht.

,,Ze zijn niet loyaal aan de koninklijke familie, hoewel sommigen het gevoel hebben dat ze dat wel doen met Harry en Meghan”, aldus de bron. ,,Als Philips toestand zou verslechteren, zou het net zoiets zijn als een diplomatieke bom tot ontploffing brengen. Het zou buitengewoon ongevoelig en enorm respectloos zijn. “

Tags

GEZONDHEIDHARRY EN MEGHANINTERVIEWOPRAHPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck