Sneert K3-Julia naar Juicekanalen? ‘Toch jammer’

Haalt Julia haar gram met de Juicekanalen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Julia Boschman, één van de meiden van K3, ligt behoorlijk onder vuur vanwege een hardnekkig gerucht. Kennelijk zit het K3’tje ermee in haar maag, want ze deelt een sneer uit naar de juicekanalen.

Heel Nederland en België was in shock toen vorige week het verhaal naar buiten kwam dat Julia vreemd zou zijn gegaan met zanger Metejoor. De K3-meiden waren afgelopen seizoen met de zanger coach bij The Voice Kids en hoewel Julia en Metejoor beiden in een relatie zitten, zouden ze stiekem hebben afgesproken met elkaar.

Hotelkamer geboekt

Het gerucht werd verspreid door de juicekanalen en werd al gauw door meerdere Vlamingen bevestigd. ,,Ik heb het via iemand tegen wie ze het zelf heeft gezegd. Dat ze samen een hotelkamer hadden geboekt. En daar wilde dingen zijn gebeurd. Hij is/was verloofd…”, vertelde iemand in gesprek met Yvonne Coldeweijer.

Minder tijd

Julia is al drie jaar samen met Ben Broek. Dat hun relatie is veranderd sinds Julia bij de meiden van K3 hoort, is niet gek te noemen. ,,We hebben op voorhand besproken hoe het tussen ons zou evolueren, mocht ik winnen”, zei Julia eerder in gesprek met Het Laatste Nieuws.

,,We kwamen al snel tot de conclusie dat ik minder tijd zou hebben, maar dat dit geen impact hoeft te hebben op onze relatie. Integendeel. Wij zijn geen koppel dat elkaar voortdurend hoeft te zien, om te weten wat we aan elkaar hebben.”

Sneer naar de juicekanalen

Dat ze een halfjaar later ineens het middelpunt werd van de roddelende juicekanalen, had ze waarschijnlijk niet zien aankomen. Maar ondanks de geruchten die rondgaan, wil ze iedereen laten weten dat ze nog altijd samen is met Ben. Ze deelt een filmpje in Instagram Stories waar ze samen met Ben in de auto zit. ,,Toch jammer”, schrijft ze erbij.

Tags

JUICEJUICEKANALENJULIA BOSCHMANK3SNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck