Snelle en Maan komen net tekort voor debuut op nummer 1

Door: DitjesDatjes
05-03-2021

Snelle en Maan maken deze week een uitstekend debuut in de Single Top 100. Hun samenwerking Blijven Slapen schiet uit de startblokken en komt binnen op de tweede plaats. Ze komen maar net tekort om leider Nathan Evans van de troon te stoten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Of het volgende week wel lukt voor Snelle en Maan is nog maar de vraag want er is nog een kaper op de kust. Op de derde plaats komen Bilal Wahib en Ronnie Flex binnen met het nummer 501 en zij lopen inmiddels qua streams in op Blijven Slapen.

Snelle, Maan, Bilal en Ronnie zijn geen onbekenden in de hoogste regionen van de Single Top 100. Bilal scoort zijn derde top 3-hit, Maan haar vierde, Snelle alweer zijn zesde terwijl Ronnie voor de achttiende keer bij de eerste drie staat. Alle vier scoorden bovendien eerder een nummer 1-hit.

Voorlopig staat Nathan Evans nog op de eerste plaats. Met zijn Wellerman, een bewerking van een oud zeemanslied, is hij voor de tweede week op rij lijstaanvoerder.

Singles Top 10 week 9

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Nathan Evans – Wellerman (220 KID & Billen Ted Remix)

2. (-) Snelle & Maan – Blijven Slapen

3. (-) Bilal Wahib ft. Ronnie Flex – 501

4. (2) Olivia Rodrigo – Drivers License

5. (3) Tiësto – The Business

6. (4) The Kid LAROI – Without You

7. (10) Riton & Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman – Friday (Dopamine re-edit)

8. (6) Thomas Acda / Paul De Munnik / Maan / Typhoon – Als Ik Je Weer Zie

9. (5) Jaap Reesema & Pommelien Thijs – Nu Wij Niet Meer Praten

10. (7) Robin Schulz Feat. Kiddo – All We Got

 

BuzzE

 

 

Meer DenD