Snelle gaat ‘te snel’

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2020

De 24-jarige Snelle heeft het nu al goed voor elkaar. De rapper heeft een succesvolle carrière en een dikke auto voor de deur. Presentator JayJay Boske hoorde hem uit in een eerlijk interview.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Auto van één a twee ton

,,Je gaat lekker hè?” Vraagt JayJay Boske als hij bij Snelle in zijn peperdure auto stapt. ,,Het gaat ook heel goed” laat rapper Snelle weten terwijl hij achter het stuur zit van zijn Audi die hij nieuw kocht voor zo’n één a twee ton. “Ik vond heel veel geld uitgeven aan een auto pittig. Het is geen goede investering, in het algemeen. Ik heb wel een half jaar nagedacht over wat ik wilde hebben” bekend hij.

Veranderd

Een contract als jurylid bij The Voice en hit na hit scoren. En dat terwijl hij nog maar een jaar in de muziek business zit. Snelle gaat snel. Fans vinden dat hij is veranderd. De rapper laat weten dat hij het daarmee eens is: ,,Ja, dat is ook wel zo. Het gaat wel heel snel”.

‘Geld maakt niet gelukkig’

Van materialisme wordt de 24-jarige niet meer gelukkig. Snelle vertelt dat hij daar steeds minder om geeft. ,,Ik ben erachter dat je er niet gelukkig van wordt. Maar iedere keer als ik die auto zie staan, denk ik: ja, van alle slechte investeringen die je kan doen is dit de beste” aldus de rapper.

Meer DenD