Snelle heeft al drie Edison Pop-nominaties op zak

Door: DitjesDatjes
02-12-2019

Snelle moet wellicht wat ruimte vrij gaan maken in zijn prijzenkast. De rapper heeft maandagavond drie nominaties voor de Edison Pop in de wacht gesleept. Hij maakt kans op een beeldje in de categorieën Album, Hiphop en Nieuwkomer.

In de categorie Album heeft Snelle concurrentie van Ilse DeLange (Gravel & Dust) en Kensington (Time). Zelf dingt Lars Bos, zoals Snelle echt heet, mee naar een Edison Pop met zijn plaat Vierentwintig. Henkie T en Josylvio zijn met hun albums Visionair en Gimma de andere genomineerden voor de Edison Pop in de categorie Hiphop. Bij de Edison Pop voor Nieuwkomer heeft Snelle geduchte concurrentie van songfestivalwinnaar Duncan Laurence, die eerder ook al genomineerd werd voor een Edison Pop voor Beste videoclip. Nona maakt het trio nominaties compleet.

Dinsdag worden de overige nominaties bekendgemaakt. Dan wordt onder meer duidelijk wie kans maakt op een Edison Pop in de categorie Nederlandstalig, Rock en Pop. De Edisons worden op 10 februari in Amsterdam uitgereikt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen