Snoeihard oordeel Rob Kemps

Kemps hoeft niet meer te rekenen op uitnodiging van Voetbal Inside.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Entertainer en liefhebber van het Franse chanson Rob Kemps hoeft voorlopig niet meer te rekenen op een uitnodiging voor Wintertijd of van Vandaag Inside. Door zowel Wilfred Genee als Johan Derksen is Kemps, bekend van de Snollebollekes en als duo met Mathijs van Nieuwkerk, wordt hij als studiogast te licht bevonden. Afgeserveerd dus.

Kemps was woensdag te gast bij Wintertijd, maar hield zijn kaken stijf op elkaar over de huidige situatie van Matthijs van Nieuwkerk, die zwaar onder vuur ligt vanwege zijn onaangepaste gedrag achter de schermen bij De Wereld Draait Door.

Kemps wilde eerder helemaal niets zeggen in de tv-uitzending over de kwestie, tot grote teleurstelling van Genee.

Kemps wilde alleen nog wel kwijt dat hij ook na de onthullingen in De Volkskrant nog steeds contact heeft met Van Nieuwkerk met wie hij het programma Chansons! heeft gemaakt.

Kemps krijgt, zo lieten Genee en Derksen doorschemeren, geen uitnodiging meer voor het succesvolle SBS-programma. Genee zag nog wel in dat het gesprekje tussen hem en Derksen op donderdagavond, waarin het Salomonsoordeel werd geveld, nogal heftig kan overkomen bij Kemps. Beiden waren het er wel over eens dat de liefhebber van Franse chansons niet geschikt is om opnieuw te gast te zijn bij de talkshow.

Tags

JOHAN DERKSENROB KEMPSWILFRED GENEEWINTERTIJD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck