Snoop Dogg bedankt zichzelf bij sterceremonie

Door: Ditjes en Datjes
20-11-2018

LOS ANGELES – Snoop Dogg heeft maandag een ster gekregen op de Walk of Fame in Los Angeles. De rapper bedankte tijdens zijn speech niet alleen collega’s Warren G, Dr. Dre en Quincy Jones en zijn familie, maar ook zichzelf.

“Niet in de laatste plaats wil ik mezelf bedanken”, aldus de muzikant. “Ik wil mezelf bedanken voor het geloof in mij. Ik wil mezelf bedanken voor al het harde werk. Ik wil mezelf ervoor bedanken dat ik geen vrije dagen neem. Ik wil mezelf ervoor bedanken dat ik nooit heb opgegeven. Ik wil mezelf bedanken voor meer goeds doen dan slechts. Ik wil mezelf bedanken dat ik altijd mezelf ben gebleven.”

Tijdens de ceremonie spraken Dr. Dre, Quincy Jones en Jimmy Kimmel. “Je bent een grote inspiratie voor alle jongens en meisjes die de hele dag wiet roken”, grapte de latenightpresentator, die ook serieuze complimenten deelde. “Je hebt de grenzen tussen kleuren vervaagd, je hebt de grenzen tussen genres vervaagd, en dat alles voordat iemand anders binnen de hiphop dat deed.”

Snoop, geboren als Calvin Broadus Jr., heeft sinds zijn debuutalbum Doggystyle uit 1993 meer dan 40 miljoen albums verkocht. Hij werd genomineerd voor 17 Grammy Awards, maar wist de prijs nooit te bemachtigen. Wel heeft hij een American Music Award, een BET Hip Hop Award en een Billboard R&B/Hip-Hop Award in de kast staan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD