Snoop Dogg in 2023 te zien in comedyfilm over American football

Door: DitjesDatjes
02-08-2022

Nadat hij in februari al optrad tijdens de Halftime Show van de Super Bowl, gaat Snoop Dogg volgend jaar ook zelf het veld op. Op het witte doek dan welteverstaan, want de rapper gaat meespelen in de nieuwe komische sportfilm The Underdoggs, meldt vakblad Variety dinsdag.

Snoop speelt de hoofdrol van Jaycen Jenning, een voormalig NFL-speler die de wet heeft overtreden en – om een gevangenisstraf te ontlopen – een jeugdfootballteam gaat coachen. Hiermee hoopt 2Js, zoals hij genoemd wordt, ook meteen zijn carrière weer een boost te geven.

De 50-jarige Amerikaan begint in ieder geval met redelijk wat ervaring aan de opnames, zo laat hij in een verklaring weten. “The Underdoggs is een persoonlijk project aangezien ik al ruim vijftien jaar als footballcoach werk voor de Snoop Youth Football League”, zegt Snoop over het initiatief dat kinderen in steden aanmoedigt om te gaan sporten en wat hij samen met zijn zakenpartner Constance Schwartz-Morini in 2005 is gestart.

“Ik hoop dat deze film de realiteit waar kinderen en volwassenen in hun buurt en de complexe wereld van football mee te maken hebben, kan belichten”, besluit Snoop over de film die op 20 oktober volgend jaar in de bioscoop moet verschijnen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD