Somertijd wint na tien jaar nog een keer Gouden RadioRing

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het radioprogramma Somertijd is donderdagavond in Hilversum tot winnaar uitgeroepen van de prestigieuze Gouden RadioRing. Presentator Rob van Someren was niet aanwezig om de prijs in ontvangst tijdens het zeventiende Gouden RadioRing Gala in De Vorstin in Hilversum. Voor het eerst sinds de coronacrisis was er weer publiek aanwezig bij de awardshow.

Het is de tweede keer in de geschiedenis van de Gouden RadioRing dat Somertijd de prijs wint. Ook in 2013 was het raak voor het programma, dat toen nog bij Radio Veronica te horen was. De afgelopen vijf jaar was het programma nog eens vier keer genomineerd.

Ook de programma’s Aan De Slag! (NPO Radio 2 / AVROTROS), Adres Onbekend (NPO Radio 5 / KRO-NCRV), KINKSTART (KINK) en Spijkers met Koppen (NPO Radio 2 / BNNVARA) waren dit jaar genomineerd voor de Gouden RadioRing. Vorig jaar ging de prijs naar de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic.

Eerder op de avond werd ook de RadioRing Beste Presentator uitgereikt. Die ging eveneens naar Van Someren. De RadioRing Beste Podcast was voor F1 Aan Tafel. De Marconi Award voor Aanstormend Talent werd gewonnen door Nordin Besling (FunX). NPO Radio 1 won de Marconi Award voor Beste Zender. Giel Beelen mocht in december vorig jaar al de Marconi Oeuvre Award in ontvangst nemen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie