Songfestivalnummer Jeangu bekendgemaakt in DWDD

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Het lied waarmee Jeangu Macrooy Nederland in mei vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival wordt ook dit jaar onthuld in De Wereld Draait Door. Jeangu presenteert volgende week woensdag bij Matthijs van Nieuwkerk de Nederlandse inzending, zo liet de songfestivalorganisatie weten via Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een dag later zal Jeangu het liedje voor het eerst live in de uitzending ten gehore brengen. Vorig jaar had DWDD ook al de primeur van het songfestivalnummer. Toen onthulde Duncan Laurence samen met songfestivalkenner en commentator Cornald Maas het nummer Arcade.

Er is tot nu toe nog heel weinig naar buiten gekomen over het liedje waarmee de 26-jarige Jeangu de titel van Duncan gaat proberen te verdedigen. Wel is bekend dat wordt geproduceerd door producer en componist Perquisite. “We zijn in de afrondende fase en zetten de puntjes op de i”, zei de soulzanger in januari. “Ik kan wel zeggen dat het nummer het mooiste is dat ik tot nu toe heb gemaakt.” Perquisite beloofde destijds dat het liedje “zeker binnen gaat komen bij de mensen”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD