Sonja Bakker gepikeerd: ‘De media hebben niets te doen’

Sonja Bakker is gepikeerd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sonja Bakker is woest op de media. Hoewel ze zich op Ibiza op de achtergrond probeert te houden, stond ze afgelopen dagen weer in het middelpunt van de belangstelling. Maar dan niet op een positieve manier. ,,Al twee dagen hebben de media weer niets te doen”, sneert Sonja.

Sinds de dieetgoeroe de beschuldigingen aan haar broek heeft hangen daalt haar populariteit met de dag. Volgens een insider is dat de reden dat Sonja naar Ibiza is verhuisd. ,,Op straat wordt ze in ons land met de nek aangekeken. Ze zit er helemaal doorheen en probeert op Ibiza een nieuw leven op te bouwen”, zei de bron in weekblad Privé.

Gekochte volgers

Daarnaast publiceerde weekblad Weekend een verhaal over de gekochte volgers van Sonja. ,,Vorige maand nog: opeens had ze er van de ene op de andere dag zomaar 5000 mensen bij. En hoe kun je nu 22.800 volgers hebben, maar gemiddeld slechts 20 likes krijgen op iedere post?”, aldus een tipgever in het weekblad.

‘Media hebben niets te doen’

Volgens Sonja is het allemaal onzin wat er wordt beweerd. ,,Al twee dagen hebben de media weer niets te doen, dus laten we Sonja maar weer eens tevoren schijnen…”, begint ze haar verhaal op Instagram. ,,Voorpagina Telegraaf met allemaal oud nieuws. Ik heb geen eens een interview gegeven.”

Ze legt ook schuld neer bij andere media. ,,Vervolgens gaat Shownieuws er weer mee aan de haal, en verdraaid nog eens oude interviews door elkaar en maakt er weer een heel nieuw negatief verhaal van… En laat mensen aan het woord die er zelf beter van willen worden…”

‘Heel fijn’ met Barry

De dieetgoeroe deelt in haar post een hele lijst met punten die ze wil ophelderen. Ze beweert onder andere dat ze aan iedereen die naar haar toe is gekomen, haar excuses heeft aangeboden. Daarbij wil ze graag duidelijk maken dat ze het ‘heel fijn’ heeft met haar vriend Barry en dat ze nog altijd mensen helpt met haar afslankprogramma.

,,Ik wens iedereen een heel fijn leven toe”, sluit ze haar lijstje af. ,,En mocht je in een negatieve spiraal terecht komen. Bedenk dan, voor iedereen gaat de zon weer schijnen. En hou je hoofd omhoog en schouders naar achteren.”

[poll id=”68″]

Tags

BESCHULDIGINGPLAGIAATSONJA BAKKERWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck