Sonja Bakker ziet hoop na mislukte oogoperatie

Door: Ditjes en Datjes
03-11-2019

Sonja Bakker is afgelopen januari een mislukte operatie ondergaan. Ze is namelijk aan haar oog geopereerd en deze is maar net goed afgelopen. De diëtiste heeft destijds een lensimplantatie gekregen maar kan voor alsnog niet geheel goed zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik zie heel weinig’

,,Het is een beetje mislukt.” zegt Sonja over haar operatie tegen Shownieuws. ,,Ik zie gewoon heel weinig met het oog dat geopereerd is.” Accepteren dat het zo is gegaan is voor haar blijkbaar de enige optie: ,,Ik kan er wel in blijven hangen, maar dat helpt toch niet”.

Doodeng

Zo schijnt Sonja ‘halo’s’ te zien. Dat betekent dat lichtbronnen omgeven zijn door grote kringen. De blondine zit niet bepaald op nóg een operatie te wachten. Sterker nog, ze vindt het doodeng. Al sluit ze het ook niet geheel uit. ,,Misschien dat ik ooit nog eens een operatie overweeg, maar nu op dit moment niet.” aldus Bakker.

Nogmaals onder het mes

Door de mislukte operatie aan het ene oog durft de schrijfster geen tweede aan, aan het andere oog. Ze moet er zelfs niet aan denken. Terwijl de arts zegt dat Bakker zeker nog een keer onder het mes moet. Voorlopig vindt de diëtiste het wel goed zo en blijft positief in het leven staan.

Meer DenD