Sonja Bakker heeft nieuwe liefde

Door: DitjesenDatjes
20-12-2017

Een half jaar na de scheiding met Jan Reus heeft Sonja Bakker weer de liefde gevonden! De 44-jarige vastgoedman Barry is de gelukkige.

Pedicure

In juni maakte de dieetgoeroe bekend te scheiden van Jan Reus, met wie ze samen zoontje Bram heeft. Aan het huwelijk van vier jaar kwam een einde. Toch zit ze er deze kerst niet alleen bij, want ze heeft alweer een nieuwe man aan de haak geslagen. Dat vertelt Sonja aan Privé.

Bij de pedicure ontmoette Sonja Barry. “Ik had op een maandagochtend een afspraak bij de pedicure, dat moment was Barry daar net aan het afrekenen. Ik zag hem staan en dacht gelijk: dát is een leuke vent! Hij zei wat tegen mij, ik antwoordde en voor we het wisten waren we in gesprek, dat duurde wel twee uur.”

Na hun gesprek wisselden ze nummers uit, en spraken ze met elkaar af. “Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik heel veel raakvlakken. Hij is zo gezellig, en dat ben ik ook. Ik vind het belangrijk dat iemands hart goed is, misschien nog wel meer dan het uiterlijk. Ik merk altijd al vrij snel dat iemand in de haak is.” Ook noemt Sonja haar nieuwe vlam ‘spontaan’, ‘sportief’ en ‘het complete pakket’.

Relatietest

Hoewel ze niet langer dan drie maanden een relatie hebben, zijn ze al wel samen naar Parijs én Dubai geweest. Volgens eigen zeggen zijn ze samen naar Dubai geweest omdat ze een tijdje erg ziek was. Zo ziek dat ze de lancering van haar kookboek van Lidl moest afzeggen. Ze was dus echt aan een vakantie toe, en omdat haar vriendinnen niet mee konden, ging Barry mee. “Het is de ultieme relatietest, omdat je dag en nacht samen bent. We zijn dichter naar elkaar toegegroeid, maar we nemen geen overhaaste stappen.”

Sonja heeft drie kinderen, twee uit het huwelijk met Koen Lenting, en één samen met Jan Reus. Ook Barry heeft kinderen.  “Ik vind wel dat ik mijn kinderen moet beschermen tegen bepaalde dingen, maar het probleem is dat er gelijk geroezemoes is“, vertelt Sonja. “Niets blijft stil, waardoor ik het al vrij snel tegen Tristan en Finn moest zeggen.” Bram kende Barry al, want het zoontje van Barry zit bij Bram op school.

Doolhof

Hoewel het liefdesleven van Sonja in het verleden niet altijd makkelijk is geweest, heeft ze het vertrouwen niet verloren. “Liefde is soms een doolhof”, zegt ze. “Als je de juiste weg bewandelt is het leuk, maar je moet het wel treffen. Liefde is ook het geluk wat ik heb met mijn drie kinderen, maar ik vind het gewoon leuk om naast iemand te slapen.” 

Meer DenD