Sonja Bakker onthult geheim: ‘Dit mag eigenlijk niemand weten’

Sonja Bakker onthult geheim
Door: Charlotte Wijnen
13-12-2021

Na de plagiaatrel is Sonja Bakker terug op YouTube met een nieuwe serie. Daarin blijkt dat het plegen van plagiaat niet het enige is waarin ze zondigt. Sonja onthult in de serie haar diepste geheim. ,,Dit mag eigenlijk niemand weten.”

Salsadansen

Sonja en haar vriend Barry hebben een nieuwe hobby, namelijk salsadansen. In haar YouTube-serie SOS is te zien dat ze samen met Barry aan het oefenen is. ,,Het is zo leuk. We zijn vijf, zes weken aan de slag”, vertelt Sonja. ,,Het is goed voor je figuur en ik word er blij van. Het is ook goed voor je relatie.”

‘Het is echt iets stouts’

Twee dagen per week traint het koppel twee uur lang met een privéleraar. Maar het dansen is niet het enige waar Sonja zich op verheugt. Na het salsadansen vindt ze namelijk dat ze een snack heeft verdiend. ,,Ik doe het alleen in de avond. Het is echt iets stouts.”

In de video is te zien hoe de twee door de McDrive rijden. ,,Ik ben gek hierop”, onthult Sonja, terwijl ze het doosje met de burger opent. ,,Dat mag eigenlijk niemand weten, want ze denken dat ik alleen aan de lijn ben. Ik trakteer mezelf op die veggie en we hebben die lekkere McFlurry.”

Meer DenD