Sonja Bakker tóch terug bij ‘dreigende’ ex Barry

Sonja Bakker
Door: Charlotte Wijnen
18-05-2021

De liefdeswonderen zijn de wereld nog niet uit… Sonja Bakker en Barry van Suijdam hebben elkaar na hun heftige break-up weer in de armen gesloten.

,,Voor Sonja was het een moeilijke stap om toch weer in de armen van Barry te vallen. Maar ze geeft nog enorm veel om hem”, zegt een goede bron van het stel tegen De Telegraaf. ,,Daar is ze de afgelopen maanden achter gekomen, toen ze bewust een lange tijd geen contact met hem heeft gehad.”

Pril

,,Het is nog heel pril, maar wel sterk genoeg om de verjaardag van Barry samen op Ibiza te vieren”, aldus de bron. Maar de twee hebben al wel hun relatiestatus aangepast op Facebook. Dus zo pril lijkt het niet…

Ook Bram, Sonja’s zoon uit de relatie met Jan Reus, was volgens de bron meegekomen naar het Spaanse eiland. Hetzelfde geldt voor Isabella, de dochter van Barry. ,,Sonja ziet dat hij aan zichzelf werkt en hoopt dat dit nu écht zijn vruchten af zal werpen. Voor de laatste keer wil ze deze relatie een kans geven.” Zowel Sonja als Barry willen niets kwijt aan De Telegraaf.

‘Niet op zoek’

Onlangs zei Sonja volgens Shownieuws tegen Patty Brard dat ze niet op zoek was naar een relatie: ,,Ik hoef geen relatie. Het voegt momenteel bij mij niets toe.” Patty vertelt in Shownieuws dat Sonja liever niet praatte over Barry omdat ze daar erg veel verdriet van heeft. ,,We vallen toch een beetje op het onmogelijke. En daar wil ik nu vanaf”, zei Sonja toen.

Na een heftige ruzie eind vorig jaar waarbij zelfs de politie langs moest komen, kwamen ze weer samen. Maar in maart werd bekend dat ze de relatie toch definitief verbroken hadden. Barry is toen veroordeeld vanwege fysiek geweld tegen Sonja.

‘Bokito-gedrag’

In Story vertelde Sonja openhartig over het geweld. Barry zou ‘bokito-gedrag’ hebben vertoond. ,,Omdat hij een grote man is, komt dat dreigend over. Ik was emotioneel, zat in een rouwproces, daarom kwam het nog tien keer harder bij me binnen”, vertelde ze toen in Story.

Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, want tóch wil ze het nu weer proberen met Barry. Na de heftige ruzie’s en het fysieke geweld, lijkt Sonja Barry weer gewoon vergeven te hebben. Zal de relatie deze keer wél lang stand houden?

Meer DenD