Sonja Bakker verrast volgers met sexy foto

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
16-04-2021

Het is een heftige tijd voor Sonja Bakker, die onlangs brak met haar ex Barry van Suijdam. De ex van de dieetgoeroe kreeg begin maart een veroordeling voor het mishandelen van Sonja. Zij gaat echter niet bij de pakken neerzitten en laat haar volgers zien wat ze in huis heeft…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De politierechter legde Barry een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. Barry krijgt een proeftijd van twee jaar, maar ging onlangs in hoger beroep in de zaak.

Foto

Op Instagram laat Sonja zien dat ze helemaal klaar is voor een zomer als single vrouw. De dieetgoeroe plaatst een foto van zichzelf in schaarse kleding en schrijft erbij: ,,Wist je dat goede voeding en sporten hand in hand samen gaan? Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hier op is JA!”

Aan Sonja’s strakke buik is duidelijk te zien dat ze regelmatig aan het sporten slaat. Volgers reageren lyrisch onder de foto en overladen haar met complimentjes. ,,Je ziet er GEWELDIG uit”, schrijft een volger. Een ander beaamt dit. ,,Ziet er goed uit Bakkertje!”

Meer DenD