‘Sonja vergeeft Barry agressief gedrag’

Sonja Bakker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kerstmis is een tijd van vrede en vergeving. Sonja Bakker nam dat wel heel letterlijk, want volgens buren vierde de dieetgoeroe de feestdagen niet alleen. Haar vriend Barry, die een aantal weken geleden agressief tegen haar was, kwam op bezoek.

In de nacht van 27 op 28 november ging het mis. Wat een mooie dag moest worden voor Sonja, want haar nieuwe boek kwam uit, eindigde in een drama. Toen Sonja en Barry ’s nachts naar huis reden, ontplofte Barry. Hij gedroeg zich zo agressief tegen Sonja, dat de politie erbij moest komen en hij niet meer bij Sonja woonde. Naar eigen zeggen ontstond zijn slechte gedrag nadat hij gedronken had en de alcohol verkeerd was gevallen….

‘Ze passen goed bij elkaar’

Al snel zocht Barry de media op en vertelde hoeveel spijt hij had van zijn verbaal agressieve gedrag. Tot voor kort leek het erop dat Sonja niet van plan was hem te vergeven, maar ze is tot inkeer gekomen. Een buurtbewoner meldt volgens Bekendeburen namelijk het volgende: ,,Met de feestdagen stond de wagen van Barry weer naast het huis. Ik zag hem ook lopen, anders had ik het niet eens geloofd. Nou ja, in iedere relatie gebeurt er wel eens wat.” Volgens de buurtbewoner ging het echt om een eenmalig incident, en waren Barry en Sonja verder altijd erg leuk samen. ,,Het is goed dat ze de handdoek niet in de ring hebben gegooid, maar juist met elkaar door te willen gaan. Het is een stel dat, voor zover ik kan inschatten, gewoon goed bij elkaar past.”

Het is voor Sonja en Barry te hopen dat de ruzie is bijgelegd, en ze samen het nieuwe jaar inluiden met een alcoholvrije champagne.

Tags

AlcoholBarryDrankRelatieRuzieSonja Bakker

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie