‘Sonja wil nooit wonen in gerenoveerde miljoenenvilla’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samen met Jan Reus kocht Sonja Bakker begin 2017 een prachtige villa in het Noord-Hollandse Bergen. De villa kostte ruim 1.3 miljoen euro, en voor nog eens duizenden euro’s liet de dieetgoeroe de woning verbouwen. Nu pas is de villa klaar, maar hij blijft leeg staan.

Bos

Sonja en Jan Reus gingen in de zomer van 2017 uit elkaar. Al hun verhuisplannen spatten uiteen, en dat terwijl Jan er zo naar uitkeek om te wonen in de prachtige villa. ,,We wonen straks twee minuten van het bos af. Daar gaan we lekker drie keer per dag een uur met de hond wandelen”, sprak hij destijds enthousiast. Ook Sonja keek uit om te verhuizen van Hoorn naar Bergen.

Amsterdam

Maar nu woont Sonja samen met haar nieuwe vriend Barry van Suijdam, die al vrij snel na de breuk met Jan in haar leven kwam. Samen met de kinderen van Sonja wonen ze in haar huis in Amsterdam. Het plan was dit voorjaar om nog wel naar Bergen te verhuizen, ook omdat zoon Bram (5) daar op school staat ingeschreven. Maar nu zijn de plannen gewijzigd. ,,Sonja gaat helemaal niet naar Bergen verhuizen”, vertelt een insider aan weekblad Privé. ,,Het bevalt haar in Amsterdam zo goed, dat zij daar helemaal niet weg wil. Bovendien wordt er gezegd dat ze geniet van het leven in de anonimiteit van Amsterdam terwijl in Bergen iedereen haar kent en op haar let.” De dieetgoeroe zou ook vaak op Ibiza zijn, waar ze nog een huis heeft.

Volgens de insider wil Sonja Bakker, zonder dat ze er ook maar één nacht heeft geslapen, de gerenoveerde villa verkopen.

Tags

AMSTERDAMBARRY VAN SUIJDAMBERGENHOORNIBIZAJAN REUSSONJA BAKKERVERKOPENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck