Sophia Loren aan heup geopereerd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sophia Loren heeft een heupoperatie ondergaan. De 89-jarige actrice viel zondag in haar huis in Genève, zo maakte haar management die avond op Facebook bekend. Ze liep daarbij een breuk op aan haar heup.

Loren werd zondagmiddag met succes geopereerd. Ze moet nog wel een “kort herstelproces” doorlopen, gevolgd door een fase van revalidatie. Dat betekent dat ze komende dinsdag niet naar Bari komt. De legendarische actrice zou in haar geboortestad tot ereburger worden gekroond. Ook zou ze een nieuw restaurant openen. Op de website van de restaurantketen staat dat de opening vanwege haar val is uitgesteld.

De actrice vierde afgelopen woensdag haar 89e verjaardag. Bekende films van Sophia Loren zijn onder meer It Started in Naples, El Cid, A Countess from Hong Kong, The Cassandra Crossing en Una giornata particolare. Ze won in 1962 een Oscar voor haar hoofdrol in het Italiaans-Franse oorlogsdrama Two Women. Ook kreeg ze in 1991 een oeuvre-award. Tussen 1964 en 1977 won ze vier keer een Golden Globe Award

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck