Soulja Boy aangeklaagd om misbruik, geweld en gijzeling

Door: DitjesDatjes
22-01-2021

Een voormalig assistent van Soulja Boy heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de 30-jarige Amerikaan haar gegijzeld hebben, geweigerd hebben haar loon te betalen en was hij gewelddadig, melden Amerikaanse media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De vrouw, die als ‘Jane Doe’ wordt aangeduid om haar identiteit te beschermen, zou naar eigen zeggen 500 dollar per week krijgen voor haar diensten. Daarvoor moest ze koken, de rapper rondrijden, schoonmaken en zijn haar doen. De vrouw werkte ongeveer achttien maanden voor de rapper, maar ontving nauwelijks loon.

De twee zouden ook een korte seksuele relatie hebben gehad, waarbij Soulja Boy geweld niet schuwde. Hij zou de vrouw meerdere keren hebben geslagen. Eén keer zou zij daardoor bewusteloos zijn geraakt. De vrouw beschuldigt hem ook van seksueel misbruik, waaronder verkrachting.

De advocaat van de voormalig assistente zegt tegenover People dat zijn cliënt “getraumatiseerd is en vervuld met angst”. Soulja Boy zelf heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD