Soundos deelt een opmerkelijk verhaal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Soundos el Ahmadi heeft zo haar eigen ervaringen met mannen in machtige posities. Ze vertelt erover op haar Instagram Stories…

Soundos el Ahmadi deelt op haar Instagram Stories een opmerkelijk verhaal. Ze vertelt over iemand die bij BNNVARA werkt, een machtig man is en die haar kansen op werk bij de omroep actief heeft proberen te blokkeren. Ze vertelt het verhaal naar aanleiding van de BOOS-uitzending. Ze zegt: ,,Ik merk dat ik de laatste dagen best wel boos ben. Omdat alles wat we hebben gezien en gehoord triggered gewoon heel veel bij veel vrouwen. Vooral veel vrouwen in de industrie, de televisie-industrie en de entertainmentindustrie.”

Machtige posities

Wie de man is deelt ze niet. Hij zou een presentator zijn. Wel dat hij haar kansen zou hebben proberen te verminderen omdat hij een racist zou zijn en hij een hekel heeft aan vrouwen die denken dat ze grappig zijn. Dit gebeurde volgens haar toen ze net een paar jaar actief was in de comedy. Iedereen binnen de omroep zou dat van hem weten. Soundos beweert veel van dit soort verhalen te hebben: ,,Mannen in machtige posities die expres jou tegenhouden, zodat je niet verder komt.” Soundos begrijpt niet dat mensen met een dergelijke man werken: ,,Ik snap niet dat als je een klootzak bent, dat je dan meer werk hebt dan als je geen klootzak bent.”

Tags

BOOSSOUNDOS EL AHMADIVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck