Soundos el Ahmadi pakt zéér onredelijke reactie aan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Soundos el Ahmadi exposed iemand die een reactie plaatst die niet door de beugel kan. De reactie was geplaatst op het bericht van El Ahmadi die reageert op de uitzending van RTL Boulevard waarin Lex Uiting tot twee maal toe het woord ‘kopdoeken’ gebruikt.

Soundos el Ahmadi pakt een onredelijke reageerder aan. Het gaat om de kwestie rondom Erica Meiland die enkele weken terug speelde. Dat onderwerp werd tijdens een uitzending van RTL Boulevard behandeld. Lex Uiting, presentator van het programma, gebruikte toen tot twee maal toe het woord ‘kopdoeken’. Dat bekritiseerde Soundos. Een Instagramgebruiker liet een serie reacties achter. Ze vertelde onder andere: ‘Die foute walgelijke moslim plattelanders met hun hypocriete huillie huillie vind ik zo langzamerhand een te grote bek hebben op uitspraken van Erica Meiland.’

Delen

Soundos besluit een screenshot te maken van haar reacties en die te delen op haar Instagrampagina, met bijgaand foto’s van de persoon in kwestie. Soundos schrijft erbij: ‘Het is 2 dagen 2022 en ik moet nu al terug naar mijn eigen land met mijn moslim plattelandsmentaliteit. Jij ook de beste wensen’. Ook hoopt Soundos dat de persoon in kwestie interpuncties leert te gebruiken en benadrukt ze dat ze oorspronkelijk uit Amsterdam oost komt. Ze wenst de persoon die de reactie plaatste ook het allerbeste.

Meer capaciteit

Online worden veel haatdragende of zelfs racistische reacties geplaatst. Afgelopen maart heeft een Kamermeerderheid aangegeven dat er meer capaciteit moet komen om strafbare reacties aan te pakken.

De reactie van de betreffende persoon was onder dit bericht geplaatst:

Tags

INSTAGRAMREACTIESOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck