Soundos open en eerlijk over eerste weken met baby: ‘Moeder in badjas’

Soundos open en eerlijk over eerste weken met baby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Soundos El Ahmadi beviel twee weken geleden van haar tweede kindje, een zoontje. Op Instagram deelt ze eerlijke foto’s over hoe ze er nu écht uit ziet zo vlak na de bevalling.

,,Wat mijn baby elke dag ziet. Moeder in badjas”, schrijft de actrice bij haar post. Haar volgers kunnen de eerlijke kiekjes zeker waarderen. ,,Heerlijk om te zien dat je gewoon fair laat zien hoe het moederschap er uit ziet! Niet op dag 5 post partum met een witte broek aan en hakjes ‘de eerste keer naar buiten’. De eerste weken zijn zombie modus”, schrijft een volger. ,,Ik vindt het zo mooi dat jij jezelf laat zien zonder make-up of filters”, laat iemand anders weten.

Al een week moeder

Vorige week deelde Soundos een video op haar Instagram met de kleine spruit. ,,Stiekem al een week moeder van een zoon”, schreef de actrice bij de beelden. Hoe het jongetje heet en wanneer hij precies geboren is, is nog niet bekend. De 40-jarige actrice heeft al een dochtertje, Aliyah.

Gediscrimineerd

De actrice werd eerder dit jaar gevraagd voor een rol in een kinderfilm, maar toen ze vertelde dat ze zwanger is, had de productiemaatschappij geen interesse meer in haar. ,,Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?”, vroeg ze zich af.

Tags

BABYBEVALLENSOUNDOSSOUNDOS EL AHMADIZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck