Soundos reageert op haatberichten: ‘Ik vind mezelf geweldig’

Soundos
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar veel mensen dol zijn op de actrice en stand-upcomedian, krijgt Soundos El Ahmadi ook veel haat over zich heen. Zelf begrijpt ze daar niets van. ,,Ik vind mezelf geweldig en hartstikke knap.”

‘Ze noemen me stom en dik’

Wanneer je aan Soundos denkt, denk je ongetwijfeld aan haar uitgesproken persoonlijkheid. Maar waarom krijgt ze dan toch zoveel haat over zich heen?

Volgens Soundos is ze een gevalletje ‘je houdt van haar of je houdt niet van haar’. ,,Dat komt doordat ik geen middelmatig persoon ben”, legt ze uit in Grazia. ,,De dag dat iedereen je leuk vindt, is de dag dat je je zorgen moet gaan maken.”

Ze krijgt veel haatberichten wanneer ze hardop uitspreekt dat ze van zichzelf houdt. ,,Heel krom is dat, want we proberen onze dochters te leren dat ze van zichzelf moeten houden”, aldus Soundos. ,,Maar als je als volwassen vrouw uitstraalt dat je dat doet, roepen mensen: ‘waarom is zij zo blij met zichzelf?’ Of ze noemen me stom, lelijk, dik of oud.”

‘Ik ben hartstikke knap’

De haatberichten komen in ‘vlagen’ en soms is ze wel benieuwd wie de berichten schrijft. ,,Dan bekijk ik zo’n profiel en zie ik daar staan: ‘yoga, liefde, moeder van drie kinderen’, en dan moet ik erg lachen.”

Dan beseft ze zich weer dat het haar helemaal niet uitmaakt wat anderen van haar denken. Als ze maar van zichzelf houdt. ,,Ik vind mezelf geweldig en hartstikke knap, ik ben ontwikkeld, ik werk hard en ben een leuke moeder.”

Tags

SOUNDOSSOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck