Spaanse geruchten: ‘Amalia heeft een vriendje in Madrid’

Heeft Amalia een vriend in Madrid?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima en prinses Amalia werden voor hun reis naar de Cariben in Madrid gespot. Afgelopen weekend is de prinses wéér in de Spaanse hoofdstad gezien. Wat Amalia daar doet? Volgens Spaanse media heeft ze een vriendje… in Madrid!

Vanwege de bedreigingen aan haar adres moest Amalia afgelopen jaar haar studentenhuis in Amsterdam verlaten en zat ze ‘vast’ in Paleis Huis ten Bosch. Maar gelukkig weerhoudt het haar er niet van om leuke dingen te doen, want onlangs vloog de prinses samen met haar moeder Máxima naar Madrid. Ze maakten er een fantastisch moeder dochter uitje van en gingen winkel in en winkel uit om de nieuwste modetrends te bemachtigen.

‘Speciale vriend’

Maar de trip naar Madrid zou niet alleen hebben gedraaid om quality time tussen moeder en dochter, want volgens Spaanse media heeft Amalia een andere reden om naar de Spaanse hoofdstad te vliegen! ,,Amalia is sinds afgelopen weekend in de hoofdstad van ons land om vrienden te ontmoeten en afleiding te zoeken van de problemen die haar in Nederland achtervolgen”, schrijft de Spaanse nieuwssite Reportajes. ,,Bovendien heeft Amalia volgens geruchten een ‘speciale vriend’ in Madrid waardoor ze regelmatig terugkeert naar de stad.”

Tranen

Maar hoe zit het met haar Duitse vriendje Isebrand? Afgelopen september gingen er al geruchten rond dat het over en uit was tussen Amalia en Isebrand. Story zette met koeienletters op de cover dat Duitse insiders het hebben over een ‘relatiebreuk’ en dat Amalia en Isebrand alleen nog vrienden van elkaar zijn. Ook Yvonne Coldeweijer deelde destijds een bericht over de prinses dat kon duiden op een relatiebreuk. Volgens haar was Amalia huilend gespot op een terras in Utrecht. Heeft Amalia inmiddels haar tranen gedroogd en Isebrand ingeruild voor een Spanjaard?

Tags

GERUCHTENNIEUWE VRIENDPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck