Spaanse media: Alexia wordt grote influencer

Alexia wordt grote influencer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Met haar unieke stijl en passie voor mode verovert prinses Alexia niet alleen de harten van Nederlanders, maar ook die van Spanjaarden. Spaanse media vermoeden zelfs dat Alexia een grote influencer gaat worden. ,,De rebelse prinses die de modewereld verovert”, luidt het.

Alexia mag vandaag alweer achttien kaarsjes uitblazen. De prinses wordt niet alleen in de Nederlandse, maar ook in de Spaanse media in het zonnetje gezet. In de Spaanse krant El Nacional wordt Alexia zelfs de nieuwe ster genoemd. De stijlvolle prinses treedt steeds meer in de voetsporen van koningin Máxima, die als mode-icoon en trendsetter wordt beschouwd. ,,Alexia heeft iedereen geboeid met haar unieke stijl en haar passie voor mode”, luidt het in El Nacional.

Influencer Alexia

Het valt de Spanjaarden op dat Alexia altijd een stijlvolle outfit draagt, iets wat ze ongetwijfeld van haar moeder heeft geërfd. Er wordt zelfs vermoed dat de Nederlandse prinses een grote influencer gaat worden, omdat ze met haar gevoel voor mode veel jonge vrouwen inspireert.

Mode

Alexia verschijnt altijd in de laatste mode en draagt vooral kleding van Spaanse merken. Net als haar zussen Amalia en Ariane, shopt Alexia het liefst bij de Zara. Tijdens haar schooltijd in Wales werd Alexia meerdere keren gespot in een wijde groene jeans van de Zara. Daarmee laat de prinses ook zien dat stijlvolle kleding niet duur hoeft te zijn, aangezien de broek slechts 29,95 euro kostte.

18e verjaardag

De verjaardag van Alexia wordt vandaag niet groots gevierd. ,,Het is een maandag dus dat valt niet heel goed, maar we zullen dit weekend al wel wat doen”, zei koningin Máxima afgelopen donderdag na afloop van het staatsbezoek aan België. Wel vertelde de koningin dat het hele gezin bij elkaar is om deze bijzondere dag met Alexia te vieren.

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck