Spaanse media: ‘Moeder Maria ingetrokken bij Máxima in Huis ten Bosch’

Moeder Máxima bij haar ingetrokken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De grootste wens van koningin Máxima is uitgekomen. Haar moeder Maria del Carmen Cerruti is naar Nederland vertrokken om bij haar dochter in Huis ten Bosch te wonen. Dat melden Spaanse media.

Koningin Máxima zou al jaren willen dat haar moeder definitief naar Nederland komt. De 79-jarige Maria woont in haar eentje in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, ver weg van Máxima vandaan. De koningin mist haar moeder niet alleen, maar maakt zich ook zorgen om haar. 

Wens in vervulling

Onlangs meldde het Duitse tijdschrift Frau Aktuell dat Máxima haar moeder eindelijk over zou hebben gehaald om naar Nederland te komen. En volgens Spaanse media is Maria nu definitief ingetrokken bij haar dochter. ,,Een wens is in vervulling gegaan en daarmee een nieuwe bewoner in Huis ten Bosch”, schrijft de krant Vanitatis/El Confidencial.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Maria in Huis ten Bosch verblijft. Tijdens de coronapandemie in 2020 verbleef Maria ook al voor langere tijd bij haar dochter. Willem-Alexander en Máxima waren toen op staatsbezoek in Indonesië en Maria kwam naar Nederland om op te passen op de kinderen. Op dat moment ging Nederland op slot waardoor Maria niet terug naar Argentinië kon reizen.

Serie Máxima

Binnenkort verschijnt eindelijk de serie Máxima op Videoland. De serie vertelt het levensverhaal van Koningin Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. De serie start bij de ontmoeting met Willem-Alexander in Sevilla in 1999. Vanaf het moment dat Máxima aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De serie is vanaf 20 april te zien op Videoland.

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck