Spaanse prinses vindt liefde op kostschool Wales: wordt ook Alexia verliefd?

Prinses Leonor heeft vriendje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Spaanse prinses Leonor vertrok vorig jaar naar Wales om haar middelbare schooltijd af te maken op een kostschool. Daar is ze verliefd geworden op een klasgenoot. Maar hoe zit het met het liefdesleven van Alexia, die net als Leonor naar Wales vertrok?

De Spaanse prinses Leonor heeft de liefde gevonden op het Atlantic College in Wales. Het zou al zo serieus zijn, dat ze haar nieuwe vriendje aan haar moeder heeft voorgesteld. Maar dat verliep niet zoals ze had gehoopt…

Jongen uit de ‘middenklasse’

Net als Alexia, was ook prinses Leonor onlangs in eigen land om vakantie te vieren. Leonor nam haar nieuwe vriendje mee naar huis om hem voor te stellen aan haar familie, zo meldt Bunte. Vol trots stelde Leonor de jongen aan haar moeder voor, maar die was een stuk minder enthousiast dan haar dochter.

Letizia is ontzettend kritisch en wil een man met status voor haar dochter en niet iemand uit de ‘middenklasse’. Maar op het Atlantic College zitten natuurlijk niet alleen maar leden van de koninklijke familie, dus Leonor kwam thuis met een ‘normale’ jongen.

Spaanse koningin keurt ook Alexia niet goed

Maar ook al kwam de jongen wel uit een koninklijke familie, ook dan was het nog maar de vraag of hij geaccepteerd zou worden door zijn nieuwe schoonmoeder. Leonor trekt sinds ze in Wales is veel op met prinses Alexia, maar ook dat zou haar moeder niet goedkeuren.

Letizia vindt Alexia ‘verwend’, zo meldden Portugese media eerder. Zo heeft de Nederlandse prinses een Instagram-account en houdt ze ervan om TikTok filmpjes te maken. Een gevaar voor Leonor, die een groot voorbeeld is van verantwoordelijkheid. Ze is dan ook bang dat Alexia haar dochter gaat verpesten.

DIT is hem

Er bestaat een grote kans dat Letizia hetzelfde denkt over haar nieuwe schoonzoon, maar het is natuurlijk de vraag of Leonor zich daar iets van aantrekt. Het Spaanse Hola wist het stel al te fotograferen toen ze samen naar Spanje vertrokken. Of ook Alexia de liefde in Wales gaat vinden zullen we nog moeten afwachten.

Tags

FOTOKONINGIN LETIZIALEONORNIEUWE LIEFDEPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORWALESZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck