Spaanse villa Jan Smit eindelijk af: ‘Maar hij blijft in Volendam’

Jan gaat NIET naar Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na maanden van verbouwen is de villa van Jan Smit in Marbella eindelijk af. Onlangs werd beweerd dat de zanger met zijn gezin naar Spanje emigreert. Volgens Jan Keizer is dat onzin. ,,Jan Smit gaat niet weg hoor.”

Jan en Liza wonen samen in een prachtige woning in Volendam, maar zij hebben ook nog een villa in Marbella waar ze regelmatig verblijven. In oktober kocht het stel een tweede villa in Marbella dat de afgelopen maanden volledig is verbouwd.

Emigratiegeruchten

Nu het optrekje af is gaan er geruchten dat Jan met zijn gezin in de Spaanse villa gaat wonen. ,,Of zijn gezin meeverhuist is niet duidelijk, maar daar lijkt het wel op”, schreef weekblad Privé onlangs. Maar volgens Jan Keizer klopt er niets van de geruchten. ,,Nee, natuurlijk niet”, zegt Keizer in weekblad Weekend. ,,Ik weet zéker dat hij dat niet doet.”

Volendam

Keizer vertelt dat hij de zanger niet heeft gesproken, maar met zekerheid kan zeggen dat Jan in Volendam blijft. ,,Ik weet hoe Volendammers in elkaar zitten, die gaan niet het dorp uit. Niet één Volendammer gaat er weg”, legt Keizer uit. ,,Jan heeft een huis in Spanje en daar gaat hij af en toe naartoe. Ik geef hem groot gelijk. Het is daar lekker weer. (…) Maar Jan gaat niet weg hoor, uit Volendam, écht niet. Nogmaals: een Volendammer kan niet buiten zijn dorp.”

Tags

JAN SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck