Inzending Spanje viral na hillarische actie

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Video’s van de Spaans zanger Miki, die een Spaans vlaggetje kapot zwaait in de Green Room van het Eurovisiesongfestival gaan viral op Twitter. De zanger staat bovenaan de lijst met meest geretweette tweets over de finale.

Vlaggetje

Op de filmpjes is te zien hoe Miki te midden van de Spaanse delegatie achter Ilse DeLange en Duncan Laurence zo hard zwaait met het Spaanse vlaggetje dat er weinig overblijft van het souvenir en hij alleen een stokje overhoudt in zijn hand.

“Madre Mia, ik dacht dat niemand het had gezien”, reageert Miki in een tweet die ruim 25.000 keer is geretweet en bijna 9000 likes heeft. In het eindklassement was Miki minder gelukkig, hij eindigde met het opgewekte zomernummer La Venda waarmee hij de finale afsloot op de 22e plaats. In de greenroom was La Venda wel een grote hit. Daar liepen de andere songfestivaldeelnemers, met de Nederlandse delegatie voorop, een polonaise terwijl Miki op het podium stond.

Madonna

Volgens Twitter staat het veelbekritiseerde optreden van Madonna op de tweede plaats in het lijstje van de meest besproken artiesten op het songfestival, gevolgd door de Franse zanger Bilal Hassani en de Italiaanse inzending Mahmood. De winnaar Duncan Laurence staat op de vijfde plek. “De aankondiging van Duncan Laurence als winnaar van het Eurovisie Songfestival zorgde voor hét hoogtepunt tijdens de gesprekken van de avond”, zegt een woordvoerster van Twitter.

 

 

 

Tags

DUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALKAPOTSPANJETWITTERVIRAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck