Spanje bang voor Alexia: ‘Slechte invloed op prinses Leonor’

Alexia onder vuur in Spaanse pers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prinses Alexia ligt onder vuur in de Spaanse media. Haar vertrek naar het Atlantic College in Wales maakt het een en ander los bij de Spanjaarden. Leonor, de kroonprinses van Spanje, zal dit jaar óók haar opleiding op dezelfde kostschool volgen en zijn bang dat de ‘rebelse’ Alexia slechte invloed op haar zouden hebben…

De prinsessen zijn leeftijdsgenoten en spreken beide Spaans. De kans dat de twee vriendinnen worden vindt de media groot. Al staan de Spanjaarden niet echt te popelen op een vriendschap tussen Leonor en Alexia, laat weekblad Weekend weten.

‘Rebels en bezorgt ouders koppijn’

Het Spaanse blad Lecturas vindt dat Alexia een rebelse prinses is die haar ouders veel koppijn bezorgt. Leonor, daarentegen, is een groot voorbeeld van verantwoordelijkheid. Ze vinden dat de twee compleet verschillende karakters hebben.

Dansen en rappen

Het blad El Independiente vindt het écht niet kunnen dat Alexia gek is op mode en al dansend en rappend op TikTok filmpjes te zien is. Daarom zijn veel Spanjaarden bang dat Alexia invloed gaat hebben op hun Leonor.

[poll id=”26″]

Tags

PRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie