SPANNEND: Harry en Meghan naar het VK voor doop van dochter

Harry en Meghan terug naar VK
Door: Ditjes en Datjes
10-09-2021

Volgens bronnen keren prins Harry en zijn gezin de binnenkort terug naar Groot-Brittannië voor de doop van zijn pasgeboren dochter Lilibet Diana. Ook Meghan zal meegaan, wat weer de eerste keer is sinds ze haar schoonfamilie zag sinds haar explosieve interview met Oprah afgelopen maart…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De doop van Lilibet is gesprek van de dag bij de Britten. Hoewel er nog geen datum bekend is. Volgens Mirror, wil het stel hun dochtertje laten dopen in de kapel van Windsor Castle. Maar dat valt, volgens het blad, niet goed bij koningin Elizabeth en de gehele familie.

Chaos

Er wordt zich afgevraagd of Harry en Meghan zich er bewust van zijn dat zij een enorme chaos hebben veroorzaakt door hun interview met Oprah Winfrey afgelopen maart. Desalniettemin de biografie van prins Harry die binnenkort verschijnt, overigens in hetzelfde jaar dat Elizabeth haar platina jubileum viert. De queen heeft al een team juristen aan het werk gezet met betrekking tot Harry zijn biografie.

Racisme

Elizabeth zal vast niet staan te popelen om Harry en Meghan te ontvangen. Na Meghan haar beschuldiging van racisme aan een lid van het Britse koningshuis, heeft de queen afstand genomen. Volgens Meghan zou diegene zich zorgen hebben gemaakt om de huidskleur van hun kindje Archie.

Meer DenD