Spanningen lopen op in gezin OML’er Roy: ‘Geen mooi weer spelen’

Spanningen lopen op in gezin Roy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy, die we kennen uit het programma Over Mijn Lijk, gaat een spannende week tegemoet. Na een halfjaar staat er weer een MRI-scan gepland. ,,Dit zal nooit wennen”, laat zijn vrouw Annick weten op Instagram.

Annick geeft sinds Roy’s deelname aan Over Mijn Lijk steeds updates over hoe het met hem gaat. Hoewel ze hun best doen om te genieten van de momenten samen en daarnaast leuke dingen ondernemen met zoontje Scott, laat Annick weten dat ze geen mooi weer meer kan spelen. En dat heeft allemaal te maken met de geplande MRI-scan.

MRI-scan Roy

,,Wat een spanningen hier weer in huis”, begint Annick haar verhaal op Instagram. ,,Ik gebruikte de afgelopen week de smoes: veel gewerkt, druk geweest, veel nieuwe dingen in de zaak. Maar ik denk dat ik dit down gevoel heel goed herken van de vorige keren. Het komt weer zo dichtbij, die stomme MRI. Allerlei nare gedachtes door mijn hoofd zoals: wat als?”

Bang

Annick legt uit dat ze vaak berichten krijgt van volgers met de vraag hoe het met Roy gaat. ,,Ik vind het spannend om uitspraken te doen over hoe het met Roy gaat omdat ik bang ben dat het toch in één keer omslaat en dat ik ons vervloek.”

Vertrouwen kwijt

Annick doet haar best om positief te blijven, maar dit lukt vaak niet meer. ,,Nog steeds ben ik dat stukje vertrouwen kwijt”, legt ze uit. ,,Toen ik 20 weken zwanger was dachten we, we gaan eventjes naar Rotterdam om de goede uitslag aan te horen en dan gaan we naar huis om nog 20 weken onbezorgd te mogen genieten van de zwangerschap. Maar dat mocht helaas niet zo zijn.”

‘Intens zwaar’

De arts heeft tegen Roy en Annick gezegd dat ze het vertrouwen weer terug moeten krijgen, want bij de vorige MRI-scans kregen ze te horen dat de behandelingen de tumor goed hebben aangepakt. ,,We genieten in dat halfjaar absoluut. Maar de week voor de MRI (nu zelfs bijna twee weken) is het de HEL! Deze dag zal nooit wennen en dat hoeft ook niet, maar wat zijn die dagen ervoor intens zwaar.”

Steun

Na het plaatsen van het bericht heeft Annick veel lieve berichten ontvangen van haar volgers. ,,Bedankt lieve allemaal! Het lucht op om dit online te posten want ik kon even geen mooi weer meer ‘spelen’. Ik ben die brok in mijn keel eindelijk kwijt. Nu hangt die aan mijn wang.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck