Spanningen tussen John de Bever en man Kees

Huwelijk staat op springen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn spanningen tussen John de Bever en zijn man Kees Stevens. Het stel verhuist voor de zoveelste keer en John is er klaar mee. ,,Ik ben klaar met de onrust van die man.”

John en Kees verhuizen voor de elfde keer in vijftien jaar tijd. Deze keer hebben ze besloten naar een appartement in hetzelfde wooncomplex als waar ze nu wonen te verkassen. Het appartement waar de twee nu gaan wonen, is ruimer en luxer.

Spanningen

,,Daarna verhuis ik niet meer”, zegt John in gesprek met weekblad Story. ,,Kees wil overal maar een jaar of tweeënhalf blijven wonen. Ik hoop dat we nu langer in ons nieuwe onderkomen blijven. Ik ben klaar met de onrust van die man.”

Verhuizen

Waarom wil Kees alweer verhuizen? ,,Bij onze nieuwe woning hebben we een mooier uitzicht, er gebeurt meer”, legt Kees aan Story uit. ,,Ik hecht overigens niet aan een huis of een bepaalde plek. Ik hecht aan mensen of een mooie ring die ik van John heb gekregen. Wij kunnen overal wonen.”

Makelaarskantoor

Maar John heeft helemaal geen zin om alweer de verhuisdozen te pakken. ,,Ik kan aarden als ik een bank en een tv heb. Maar jij wilt altijd verhuizen”, zucht hij. Het zou zomaar kunnen dat John en Kees een jaar later wéér verkassen. ,,Ik heb nu alweer op Funda gekeken, terwijl we nog niet eens in ons nieuwe huis wonen”, zegt Kees. ,,Ik zou onze nieuwe woning gerust weer te koop kunnen zetten. Als we ooit uit Nederland vertrekken, begin ik in Spanje een makelaarskantoor.”

Tags

JOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck