Spanningen tussen OML’er Roy en Annick?

Relatie Annick en Roy staat op springen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Annick en Roy, die we kennen uit het vorige seizoen van Over Mijn Lijk, hebben het zwaar. ,,Soms gaat het hier ook even wat minder”, laat Annick op Instagram weten. Zijn er spanningen tussen haar en Roy?

Sinds Roy heeft meegedaan aan het programma Over Mijn Lijk, houdt Annick haar volgers op de hoogte van wat er allemaal speelt. Gisteravond deed ze dit ook, zonder te vertellen wat er precies aan de hand is.

Impact

,,Even wat stiller hier!”, begon Annick haar bericht op Instagram. ,,Vol goede moed begon ik de dag, maar ik sluit die moe in bed af. Vanmiddag hadden we een afspraak voor wat belangrijke dingen en misschien niet zo bij stilgestaan hoeveel impact dit heeft. Iedereen verwerkt zulke dingen op een andere manier, maar bij mij werkt het vooral op de vermoeidheid.”

‘Het gaat minder’

Wat er precies aan de hand is zegt Annick niet, maar ze laat wel weten dat ze ‘wallen als een malle’ heeft. ,,Ik snap dat jullie hier helemaal niks aan hebben en het vervelend is als je niet weet waar het over gaat, maar ik wil alleen even laten weten dat het hier soms ook even wat minder goed gaat en het daarom wat stiller is”, legt Annick uit. ,,En ik weet dat ik niet alles hoef te delen, maar soms is het ook fijn om van je af te schrijven/praten.”

Slecht nieuws

Onlangs kreeg Roy nog slecht nieuws te verwerken. Roy moet elke zes maanden naar het ziekenhuis voor een MRI-scan en een paar weken geleden was het weer zo ver. Na een lange dag in het ziekenhuis, kregen ze helaas geen goed nieuws te horen. ,,We hebben net de uitslag van de MRI gekregen. Ik doe even het woord want Roy is een beetje beduusd, en ik ook”, vertelde Annick op Instagram. ,,Ze hebben een plekje gevonden naast de tumor, die aangekleurd is, wat natuurlijk nooit goed is. Het kunnen twee dingen zijn, en die gaan ze over vier maanden uitsluiten.”

Tags

OMLROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck